FRITOL

Oleje

FRITOL

Zmes rastlinných olejov, vybraných pre svoje špeciálne vlastnosti.  Vhodný pomer medzi týmito olejmi zabezpečuje špeciálne vlastnosti  tohto oleja.

Fritol je ideálny na dlhodobé tepelné úpravy jedál pri vyšších teplotách – ako sú vyprážanie a fritovanie. Olej má 2-násobne vyššiu tepelnú stabilitu v porovnaní s bežným slnečnicovým olejom.

 

Použitie:

Môžete ho používať vo fritéze opakovane bez rizika prepálenia a zmeny chuti potravín, ktoré fritujete. Podobne aj pri vyprážaní na panvici - vydrží vyššie teploty ako slnečnicový olej, nedymí a neprepaľuje sa.

Jedlo pripravené na Fritole je šťavnaté a zachováva si svoju chuť. 

Bod zadymenia:
220°C - 250°C 


Veľkosť balenia:
1L, 2L, 5L 

hore