Chcete mať pokožku jemnú ako Vaše bábätko?

Značka Bupi mami prináša pre všetky mamičky novú, extra jemnú starostlivosť o pokožku, s blahodárnym účinkom vzácnych  prírodných olejov, ktorá bude vašu pokožku rozmaznávať.

Prírodné oleje majú v kozmetickom priemysle svoje miesto od nepamäti. Dnes sa záujem o nich zvyšuje a stávajú sa dôležitou súčasťou každodennej starostlivosti o pokožku. Pomaly vytláčajú z trhu chemické produkty a zložky, ktoré výrobcovia kozmetiky získavajú spracovaním ropy a ktoré pokožke škodia.

Prírodné oleje sú darom prírody. Pokožka vďaka nim začne fungovať prirodzene, a jej vzhľad sa výrazne zlepší.  Oleje dokážu pleť osviežiť, vyhladiť, hydratovať, napnúť aj ochrániť pred nepriaznivým počasím. Sú preto nazývané aj „tekutým zlatom“.

Prečo sú také výnimočné?

  • Rastlinné oleje obsahujú množstvo vitamínov, minerálnych látok a nenasýtených mastných kyselín.
  • Vďaka tomuto zloženiu majú prirodzený ochranný faktor a pokožku chránia pred poškodením či predčasným starnutím.
  • Oleje vynikajúco regenerujú, vyživujú a liečia pokožku celého tela.
  • ľudská pokožka ich vie ľahko vstrebať, pretože sa podobajú kožnému tuku.

TOP 5 prírodných olejov pre krásu pokožky:

Mandľový olej

(obsahuje ho Bupi mami hydratačný sprchový balzam aj jemný olej proti striám)

Mandľový olej je bohatý na vitamíny (obzvlášť vitamín E), minerály (vápnik, horčík či draslík), proteíny a esenciálne mastné kyseliny. Krásne sa vstrebáva, neupcháva póry a po jeho nanesení sa nebudete cítiť nepríjemne mastná.  Mandľový olej pokožku regeneruje a ak je treba, tak aj upokojuje. Dodáva jej vláčnosť a hebkosť. Je dobre znášanlivý a preto je vhodný pre všetky typy pleti – zvlášť na suchú, citlivú so sklonom k začervenaniu, svrbeniu, popraskaniu až po starnúcu pokožku. Ideálny je na strie. Ako zvláčňujúci a upokojujúci pleťový a telový olej vynikajúco pôsobí aj proti škodlivým vplyvom prostredia a preventívne bojuje proti tvorbe vrások.

Jojobový olej

(obsahuje ho Bupi mami hydratačný sprchový balzam)

Jojobový olej je jedným z najcennejších olejov využívaných v kozmetických procedúrach. Pochádza z rastliny Simmondsia chinesis, ktorá je stále zeleným krom a pochádza z Arizony. Jeho semená pripomínajú kávové zrná. O jojobovom oleji sa hovorí, že je vlastne vosk, ktorý je tekutý, čím pripomína olej. Je vhodný na všetky typy pokožky, pretože je podobný látkam, ktorý produkuje ľudské telo. Olej sa do pokožky vynikajúco vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty. Po použití ju zanecháva zamatovo jemnú.

Tento vzácny olej vďačí za svoje účinky svojmu zloženiu. Obsahuje najmä nenasýtené mastné kyseliny a vitamín E, ako aj množstvo výživných látok, stopových prvkov, či minerálovVšetky tieto látky vynikajúco prenikajú cez kožu až k spodným vrstvám pokožky a regenerujú ju zvnútra. Vašu pokožku vyhladí, ošetrí aj zregeneruje.

Makadámiový olej

(obsahuje ho Bupi mami spevňujúce telové mlieko)

Je veľmi cenným a účinným olejom, využíva sa hlavne na kozmetické účely. A to najmä vďaka obsahu týchto účinných látok – vitamíny A, B, E, nenasýtené mastné kyseliny, najmä kyselina palmitová, selén, zinok. Je lisovaný za studena z orieškov makadamie, ktoré rastú na strome menom Makadamia trojlistá. Makadamia je rozšírená najmä v austrálskych dažďových pralesoch a môže dorásť až do výšky 10 metrov.

Makadámiový olej je známy ako silný antioxidant, ktorý bráni poškodeniu bunkových membrán. Vďaka spojeniu zinku a nenasýtených mastných kyselín je vynikajúcim prostriedkom na zjemnenie a zvláčnenie pokožky. Udržuje ju hebkú, pružnú a mimoriadne elastickú. Ak túžite po zdravšej pokožke, neváhajte makadamiový olej použiť. Tento regeneračný olej sa vynikajúco rozotiera a absorbuje, nezanecháva na pokožke mastné stopy. Veľmi účinný je najmä na zrelšiu pleť, a na namáhanú pokožku, lebo pôsobí ako vyhladzovač vrások a strií.

Kokosový olej

(obsahuje ho Bupi mami spevňujúce telové mlieko)

Je to všestranne využiteľný olej, používa sa v kuchyni, ale aj ako kozmetický prípravok na pokožku, pleť, nechty či vlasy… Obsahuje ľudskému telu prospešné mastné kyseliny. Krásne sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva mastný film. Používa sa na suchú a popraskanú kožu, pomáha pri ekzémoch, vyrážkach, alergiách a je veľmi účinný proti striám. Má vysoký obsah prírodných látok – antioxidantov, ktoré v podobe vitamínov A, C a E zabraňujú starnutiu pokožky. Bezo zvyšku sa vstrebáva hlboko do pokožky, a to priamo do bunkovej štruktúry spájajúcich tkanív, je vysoko efektívny pri odstraňovaní vrások alebo strií. Je ideálny na hydratáciu pokožky na tele aj na tvári.

Slnečnicový olej

(obsahuje ho Bupi mami jemný olej proti striám)

Slnečnicový olej má vyrovnané množstvo výživných látok. Obsahuje vysoké množstvo vitamínu E a mastné kyseliny (Omega 6). Má dokonca aj protizápalové účinky. Vysoké množstvo významných vyživujúcich látok a mastných kyselín pomáha pokožke udržiavať jej hydratáciu, ktorá je kľúčová na zamedzenie starnutia a tvorby vrások. Ochraňuje pokožku pred predčasným starnutím, zvyšuje produkciu kolagénu a elastínučím redukuje vrásky a vyhladzuje nerovnomernú pokožku.

A ešte jeden bonus v podobe Nechtíkového oleja:

Nechtíkový olej

(obsahuje ho Bupi mami jemný olej proti striám)

Hodí sa na ošetrenie a skrášlenie všetkých typov pokožky, avšak najviac na precitlivenú, podráždenú, mierne začervenanú pokožku. Má pozoruhodné hojivé účinky a výrazné protizápalové a regeneračné účinky - zmierňuje podráždenosť pokožky. Ukľudňuje a zvláčňuje veľmi citlivú a popraskanú pokožku. Vhodný je na akékoľvek jazvy, popáleniny a strie. Podporuje regeneráciu a tvorbu nových buniek, eliminuje škodlivé vonkajšie vplyvy a vytvára ochrannú bariéru na povrchu pokožky.

Buďte prirodzene krásna s Bupi mami.

hore